Sfeerimpressie

Bij onze sportschool in Velserbroek staat veiligheid voorop. Volgens het CBS telt Nederland meer dan 1000 sportscholen. Het kan dan ook behoorlijk lastig zijn om een plek te vinden waar jij je veilig voelt. Wij investeren in persoonlijke aandacht maar werken ook op basis van wetenschappelijke bevindingen. Onze training, – en voedingsadviezen zijn daarom altijd up to date. Ons streven is dat wij jou een veilige plek bieden waar jij kunt trainen en waar wij onze actuele kennis met jou kunnen delen om doelen te behalen. Ons credo is dan ook: ‘Motivatie door educatie’.

Als je bij onze sportschool in Velserbroek bekend bent dan weet je dat

  • Er altijd iemand is die jou een warm welkom geeft. Even kletsen met kopje koffie op zijn tijd, voor of na de training, is de gewoonste zaak van de wereld.
  • Wij jou met respect behandelen, maar ook wel eens, met goede intenties, een geintje uithalen.
  • We beneden een nieuwe koffie- en juicebar hebben geopend waar je verse, gezonde smoothies en koffie kunt afhalen met 20% korting voor onze leden!
  • Wij meerdere bokszakken hebben ophangen zodat wij ook zaktraining kunnen gaan geven. We dagen je graag uit om een potje te komen sparren.