Abonnementen

PTF by Jon

Investeer in je lichaam

Ons basis abonnement is eigenlijk ons paradepaardje. Het bevat al onze kwaliteiten en is ideaal voor sporters die graag willen investeren in hun lichaam. Misschien heb je al eens eerder met een trainingsschema gewerkt of geëxperimenteerd met voeding? Dit abonnement geeft je de mogelijkheid om te ontdekken wat wij als sportschool in huis hebben om jou te ondersteunen.

PTF Body evolution

Verbeter je gezondheid en sportprestaties 

 Heb je onlangs een blessure opgelopen of kamp je al langer met (chronische) pijnklachten of andere medische aandoeningen? Kies dan voor ons medische pakket. In samenwerking met een gerenommeerde fysiotherapeute bieden we een persoonlijk trainingsschema gericht op het wegnemen van jouw klacht. Op een juiste manier trainen kan cruciaal zijn voor het verminderen van pijn en het verbeteren van je gezondheid. We gaan samen in gesprek om te kijken hoe je effectief, veilig en met plezier kan blijven sporten. 

Typisch Jouw Lijf | op basis van aanvraag

Transformeer je lijf en lifestyle

Typisch Jouw Lijf is een speciaal pakket voor sporters die toegewijd zijn om hun lichaam te transformeren. Allereerst wordt er een grondige intake gepland: De Typisch Jouw Lijf Body Check. Deze check bestaat uit diverse onderzoeken die jouw hormoon huishouden in kaart brengen. Via een uitgebreide intake,  huidplooi metingen en vragenlijsten worden jouw huidige gezondheid en lifestyle onderzocht. Via deze 360 graden benadering krijg je een helder inzicht in jouw lichaam. Iets waar je je hele leven iets aan hebt!

Op basis van de check schrijven we een passend voedings- en trainingsschema. Daarnaast gaan we ook één-op-één met elkaar aan de slag en zorgen we dat alle vooruitgang nauwkeurig wordt bijgehouden en in jouw persoonlijk dossier. Voeding en training passen we hier volledig op aan voor maximaal resultaat en effectiviteit.