Personal training Velserbroek

Personal training Velserbroek bovenkant tekst

Ben jij op zoek naar professionele personal training in Velserbroek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een

 lange zoektocht zijn om te ontdekken welke manier van trainen goed bij je past en waar je behoefte aan hebt. Jij hebt tijdens je trainingen waarschijnlijk behoefte aan veiligheid, persoonlijke aandacht, feedback en tips. Anders was je nu niet hier. In dit artikel laten wij je graag kennismaken met PTF by Jon.

Wat doen wij bij PTF-By-Jon?

PTF by Jon is een kleinschalige, persoonlijke en privésportschool. De sportschool zit in het centrum van Velserbroek, schuin boven de HEMA. In onze sportschool stellen wij veiligheid voorop. Wij zorgen voor de optimale omstandigheden, zodat iedereen met elk trainingsdoel bij ons terecht kan. Naast veiligheid vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Personal training

Bij PTF by Jon staan personal trainingen centraal. We bespreken graag met jou wat je doelen zijn en wat ervoor nodig is om die te behalen. Of je nu een blessure hebt waar je vanaf wil komen of dat je jouw conditie wil verbeteren of wil afvallen: je kunt bij ons terecht met elk trainingsdoel.

Op basis van jouw doelen maken we een voedings- en trainingsschema. Als we zover zijn, kan het echte werk gaan beginnen: de trainingen! Je mag zelf aangeven of je liever binnen of buiten traint. Rekening houdend met het weer natuurlijk. Een personal training duurt ongeveer 60 minuten.

Small group training

Je kunt ook bij ons terecht voor small group training. Bij ons wordt small group training gegeven door een personal trainer aan groep van ongeveer zes personen. De trainingen zijn vooral gericht op conditie en functioneel trainen. In een circuitje wisselen conditie- en krachtoefeningen zich af. Je kunt gegarandeerd rekenen op klotsende oksels, een hoofd als een tomaat, een torenhoge hartslag en een voldaan gevoel. Een training duurt 45 tot 55 minuten.

Personal training Velserbroek centrum tekst

Waarom personal training bij ons in Velserbroek?

Als je gaat sporten, werkt het over het algemeen het beste als je dat doet bij een gelegenheid bij jou in de buurt. Maar waarom zou je nu per se bij ons komen sporten? Simpel: je komt trainen in een veilige omgeving met een personal trainer die letterlijk tussen de halters is geboren en 19 verschillende sport, – voedings, – en revalidatie-opleidingen en -cursussen op zak heeft. Ook onze andere trainer heeft verstand van zaken. We beschikken over meer dan voldoende kennis om jou te kunnen helpen.

Tijdens jouw personal training in Velserbroek focussen we op zowel je fysieke als je mentale welzijn. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk. We werken hard, laten jou minstens net zo hard werken, maar zorgen dat er altijd ruimte is voor een praatje en een grapje. Sporten gaat namelijk niet alleen om het behalen van fysieke doelen. Het gaat ook om ontspanning, uit je comfortzone stappen, je verbinding met anderen en emoties los kunnen laten.

Fysiotherapeutische ondersteuning

In Nederland heeft 1 op de 10 sporters last van blessures.[1] Bij PTF by Jon houden we hier rekening mee. Wij bieden een medisch-abonnement aan, waarin je fysiotherapeutische ondersteuning krijgt. Als je wel bij ons sport, maar geen personal training krijgt, kun je tegen betaling fysiotherapeutische ondersteuning krijgen. Voor meer informatie hierover kun je telefonisch contact (+31 6 43 09 68 08) met ons opnemen.

Onze drie abonnementen

Bij PTF by Jon bieden we drie abonnementsvormen aan. We hopen hiermee iedereen die op zoek is naar een veilige, professionele sportomgeving de mogelijkheid te geven om te komen sporten in onze kleinschalige, persoonlijke en privésportschool. 

PTF BASIS

Ons basisabonnement bestaat uit een gratis intakegesprek en doelbepaling, één privétraining per week en een persoonlijk voedings- en trainingsschema. De kosten bedragen 65 euro per maand.

PTF MEDISCH

Het medisch-abonnement bestaat uit een gratis intakegesprek en doelbepaling, twee privétrainingen per week, een persoonlijk voedings- en trainingsschema en fysiotherapeutische ondersteuning.  De kosten bedragen 140 euro per maand.

TYPISCH JOUW LIJF

Dit is een abonnement op maat. Je krijgt een gratis intakegesprek en doelbepaling, onbeperkt aantal privétrainingen, een persoonlijke voedings- en trainingsschema en de mogelijk om onbeperkt vrij te trainen. De kosten bedragen 275 euro per maand.

Personal training Velserbroek onderkant tekstPraktische info

Bij ons voor de deur zijn heel veel parkeervakken waar jij je auto gratis kunt parkeren. De kans is groot dat er altijd wel een plekje voor je vrij is. En op de begane grond in onze sportschool hebben wij een gloednieuwe koffie- en juicebar waar je lekkere, gezonde snacks en verse, gezonde smoothies en koffie kunt afhalen met 20% korting voor onze leden.

Plan vandaag nog jouw intakegesprek om te starten met personal training in Velserbroek!

Je hebt nu gelezen hoe we bij PTF by Jon werken, hoe wij personal training in Velserbroek geven, waarvoor je bij ons terecht kunt en wat onze drie abonnementen inhouden. Ben jij op zoek naar een veilige sportomgeving en wil je starten met personal training? Dan ben je bij ons meer dan welkom! Plan vandaag nog een intakegesprek bij ons in, dan bespreken we welk type abonnement het beste bij jouw persoonlijke situatie (en je portemonnee) past.

 

Deze tekst is geschreven door Laura Kortekaas.

 

Geef een reactie

Facebook
Twitter
LinkedIn